Cabinet medical veterinar

DR. HORVATH ATILLA

Timisoara, str. Vadul Calugareni nr. 1,

colt cu str. Ciprian Porumbescu vezi harta

Tel: 0256-294.690 / 0724-562.998
Orar: L-V: 13-19; S-D: inchis.
Nu efectuam deplasari la domiciliul clientului.
e-mail:

MEDIC VETERINAR DR. HORVATH ATILLA - TIMISOARA

arrowNumele meu este Horvath Atilla, sunt Doctor Medic Veterinar Dr. Horvath Atillasi proprietarul acestui cabinet. Sunt casatorit de 23 de ani si am un baiat... si o pisica, pe nume Cleopatra, care are sapte ani. Cronologic, sunt primul medic veterinar cu libera practica din Timisoara si lucrez in acest cadru din anul 1992.

arrowCei care ma cunosc si cei care doar au auzit de mine stiu ca am debutat la un cabinet din Piata Badea Cartan (Sc VIDU srl), unde am lucrat pana in 1997. Am continuat pana in anul 2000 la un cabinet (unde am fost coproprietar) situat pe strada Calea Sagului nr.9 (Dr. Horvath Veterinar Services). In anul 2000 am infiintat, impreuna cu sotia mea, cabinetul Dr.Horvath care pana in anul 2007 a functionat la adresa B-dul Mihai Viteazu nr. 8 si, ulterior, la fel ca si in prezent, functioneaza pe strada Vadul Calugareni nr. 1 (colt cu strada Ciprian Porumbescu) (vezi harta), intr-o locatie primitoare, aranjata cu bun gust (vezi foto).

arrowInca de la debutul meu in profesia de medic veterinar, telul meu a fost sa tratez si sa vindec animalele de companie, sa le alin suferintele. Marturie in acest sens stau cele peste 2000 de interventii chirurgicale documentate (o parte publicate) care au avut un final fericit precum si cei peste 40 000 de pacienti care mi-au trecut prin mana.

arrowConstient de faptul ca lucrurile nu stau in loc si ca in fiecare moment apar noutati, atat in profesia de medic veterinar cat si in industria farmaceutica, de la inceputuri am frecventat si frecventez in continuare simpozioane, congrese, conferinte de specialitate, in tara si peste hotare, si am la activ doua specializari facute in strainatate.

arrowPacientii mei actuali si viitori si proprietarii acestora sunt asteptati la cabinetul nostru care, pe langa aspectul placut si linistitor, beneficiaza de dotari (vezi dotari) care se conformeaza cerintelor europene in materie, fiind capabil sa acopere o paleta larga de specializari precum si posibilitatea de a face examene de laborator (sange, urina, parazitologic, raclate cutanate, biopsii) in scop de diagnostic.

arrowInterventiile chirurgicale se fac intr-o sala de operatie foarte bine dotata iar anestezia se face cu un aparat de narcoza inhalatorie care reduce considerabil riscul de accidente. In timpul interventiilor chirurgicale pacientii sunt monitorizati in permanenta (cu ajutorul unui oxypulsometru), crescandu-se astfel gradul de siguranta.

arrowUrmarim cu atentie aparitia noilor produse medicamentoase si le integram in protocoalele terapeutice astfel incat pacientii nostri sa beneficieze de tot ce este mai bun.

arrowEvidenta pe calculator ne ajuta sa va avem in atentie permanent si, cu acordul scris al dvs. (vezi textul acordului), sa putem sa va informam periodic (prin e-mail, posta, telefon) despre noutatile care apar si sa va instiintam din timp cu privire la tratamentele periodice (deparazitari interne, deparazitari externe si vaccinari).

arrowIn speranta ca v-am trezit interesul si ati hotarat sa ne treceti pragul, va garantam ca veti beneficia de toata atentia noastra iar companionul dvs. va primi o ingrijire atenta si calificata.

Va asteptam cu drag!
Dr. Horvath Atilla

 

 

 

 

 

 

 

 

LUARE IN EVIDENTA DR. HORVATH

Daca, in urma vizitarii acestui site, doriti sa deveniti clientii nostrii, va oferim posibilitatea de a va inscrie online in evidentele Cabinetului Medical Veterinar Dr. Horvath Atilla.

check click aici pt. a completa formularul

CE SPUN CLIENTII NOSTRI

Ec. Ovidiu Iorga
Manager SC ARTICA SRL

www.artica.ro

L-am cunoscut pe medicul Atilla Horvath cu ani in urma, 1993-1994, fiind in cautarea unui specialist pe care sa il consult in toate problemele care apar in creșterea unui animal de casa.

Deși foarte tanar, m-a surprins atunci prin gandirea matura si competenta sa.

check citeste mai departe

DIN ARHIVA DE CAZURI

TASHA - Dalmatian, 5,5 luni

TashaLa cabinetul nostru s-a prezentat o catelusa de 5,5 luni, Dalmatian. Proprietarii s-au plans de faptul ca in ultima luna catelusei lor i-a aparut o umflatura (dura) sub barbie care a continuat sa creasca, dureroasa la atingere. Progresiv catelusei i-a scazut pofta de mancare fapt ce a determinat vizita la cabinetul nostru.

check citeste mai departe

Home|Prezentare si dotari|Servicii|Cazuri speciale|Pagina cititorului|Contact

Site web realizat de Politrad - Traduceri Timisoara