Site menu:

Traduceri in Timisoara!

Va oferim servicii specializate de traduceri, legalizari notariale si apostile. Printre limbile din si in care traducem sunt: engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, maghiara, sarba, portugheza, greaca, araba, bulgara, ceha, slovaca, slovena, rusa, ucraineana, albaneza, chineza, turca, poloneza, norvegiana, suedeza, daneza, ebraica si alte limbi straine.

/ Pentru detalii va rugam sa ne contactati


Servicii de traduceri autorizate in Timisoara

Va punem la dispozitie urmatoarele servicii din domeniul traduceri si legalizari:
- traduceri autorizate pentru orice tip de document din si in orice limba straina (stare civila, acte de identitate, studii, munca, auto, medicale, notariale, judiciare, financiare, manuale si documentatii tehnice, acte de firma, etc.);
- interpretariat / translatie pentru afaceri, casatorii, acte notariale, justitie, etc.;
- legalizari notariale de traduceri si de documente

Serviciile sunt furnizate de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei din Romania. Traducerile pot fi cu sau fara legalizare notariala, in functie de necesitatile clientului.

Punem foarte mult accent pe calitate, acuratete si promptitudine. Stim ceea ce este important pentru clientii nostri si ne straduim sa le satisfacem toate doleantele.

Servicii de supralegalizare si apostilare
- aplicarea Apostilei pe documente originale (stare civila, studii, munca, etc.), pe traducerile legalizate si pe copiile legalizate ale acestora;
- supralegalizari la Ministerul Educatiei si la Ambasadele din Romania

Alte servicii:
- aplicare online pentru viza Australia;
- serviciu fax, internet si xerox.- tehnoredactari, scanari si listari;
- serviciu fax, internet si xerox.

Tarife traduceri
Pentru tarifele trad va rugam sa vizitati sectiunea >tarife

IMPORTANT!
Facilitati pentru clientii din alte orase:
Serviciile de traducere, legalizare, apostilare pot fi oferite clientilor si prin posta/curier sau e-mail. Plata acestora se poate face la primire (in cazul livrarilor prin posta/curier) sau prin virament bancar (in cazul livrarilor prin e-mail). Clientii persoane juridice pot efectua plata prin virament bancar in urma eliberarii facturii, indiferent de modalitatea de livrare ulterioara a serviciilor.